Events

Breaking the veil of silence https://www.pkn-spijkenisse.nl/debrug/nieuws/breaking-the-veil-of-silence-15-juni (Kaartjes gratis)

Breaking the Veil of Silence is een seminar van één dag voor hen die persoonlijk herstel, opwekking en genezing willen ervaren van trauma vanuit je familie vanuit de generaties vóór je. Maar ook de invloed en
de gevolgen van anti-semitisme komt aan de orde. Op zaterdag 15 juni kun je deelnemen aan dit seminar in Spijkenisse.
Veel mensen dwalen door eindeloze woestijnen zonder enige zichtbare verandering in hun leven. Ze hebben emotionele beroeringen, diffuse angsten, blokkades, angst voor relaties en een innerlijke gevoelloosheid geaccepteerd zonder de oorzaak ervan te kennen en zonder de bevrijdende kracht van het kruis ten diepste te kennen. De Duitse predikant, theoloog en activist Jobst Bittner geeft onderwijs in het licht van de ervaringen uit de Duitse geschiedenis. Hitler en de Holocaust veroorzaakten geestelijke duisternis in Duitsland en bedekten hele generaties met een sluier van stilte. Tegenwoordig is Duitsland gezegend en het land van ‘onverdiende genade’. Als het doorbreken van de sluier van stilte mogelijk was in Duitsland, hoeveel te meer dan ook in jouw leven, gezin en land?

Jobst Bittner en zijn team hebben het onderwijs van Breaking the Veil of Silence aangepast aan een niet Duitse context. Elke natie heeft zijn eigen geschiedenis en toch gelden de sleutels tot het doorbreken van de Sluier van Stilte voor elke nationale achtergrond.
Onderwerpen:Breaking the Veil of Silence is een seminar van één dag voor hen die persoonlijk herstel en opwekking en genezing willen ervaren van trauma vanuit je familie vanuit de generaties vóór je. Op zaterdag 15 juni kun je deelnemen aan dit seminar in Spijkenisse.

Bericht promoten
Tiel voor Jezus, https://www.goodnewstruck.nl

GOSPEL 4 TIEL

Van 11.00 tot 17.30 zal er Gospel muziek te horen te zijn in Tiel. Dit jaarlijks terugkerende evenement is dit jaar op zaterdag 7 september op de Markt in Tiel.

Wil je meer weten over het christelijk geloof ? Neem dan eens kontakt op met één van de deelnemende Christelijke gemeenten. Je kunt eens een samenkomst bezoeken en/of een livestream bekijken. Ze hebben allemaal een website met daarop uitgebreide informatie.

De Ark in Tiel (www.dearktiel.nl)

Baptistengemeente in Tiel (www.baptistentiel.nl)

De Hoeksteen in Kerk-Avezaath (www.gemeentedehoeksteen.nl)

Rehoboth in Tiel (www.gemeenterehoboth.nl)

De Schuilplaats in Culemborg (www.deschuilplaats.org)

Van 11:00 tot 17:30 op de Groenmarkt in Tiel

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Is dit nu alles, of is er meer? Wat houdt het  christelijk geloof eigenlijk in? En de Bijbel, wat is dat voor een boek? Wat zou jij graag willen weten? Met welke levensvragen loop jij rond?

De Alpha-cursus kan je hierbij helpen. In een aantal avonden komen tal van onderwerpen aan de orde en kun jij met al je vragen terecht. Alpha is een cursus die ook gezellig mag zijn en waar vriendschappen kunnen ontstaan. Daarom beginnen we iedere cursusavond met een heerlijke maaltijd.

Aan het eind van de cursus zijn de basisprincipes van het christelijk geloof aan de orde gekomen en heb jij, als het goed is, al je vragen kunnen stellen. 

De Alpha-cursus in Tiel is een samenwerking tussen de Evangelische Zendingsgemeente De Ark, de Evangelische gemeente De Hoeksteen, de Gereformeerde kerk Magnificat, de Protestantse kerk Tiel / Wadenoijen en de Volle Evangeliegemeente Rehoboth.

https://alphatiel.nl