GOSPEL 4 TIEL

Van 11.00 tot 17.30 zal er Gospel muziek te horen te zijn in Tiel. Dit jaarlijks terugkerende evenement is dit jaar op zaterdag 2 september op de Markt in Tiel.

Wil je meer weten over het christelijk geloof ? Neem dan eens kontakt op met één van de deelnemende Christelijke gemeenten. Je kunt eens een samenkomst bezoeken en/of een livestream bekijken. Ze hebben allemaal een website met daarop uitgebreide informatie.

De Ark in Tiel (www.dearktiel.nl)

Baptistengemeente in Tiel (www.baptistentiel.nl)

De Hoeksteen in Kerk-Avezaath (www.gemeentedehoeksteen.nl)

Rehoboth in Tiel (www.gemeenterehoboth.nl)

De Schuilplaats in Culemborg (www.deschuilplaats.org)

Van 11:00 tot 17:30 op de Groenmarkt in Tiel

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Leuk

Opmerking plaatsen

Is dit nu alles, of is er meer? Wat houdt het  christelijk geloof eigenlijk in? En de Bijbel, wat is dat voor een boek? Wat zou jij graag willen weten? Met welke levensvragen loop jij rond?

De Alpha-cursus kan je hierbij helpen. In een aantal avonden komen tal van onderwerpen aan de orde en kun jij met al je vragen terecht. Alpha is een cursus die ook gezellig mag zijn en waar vriendschappen kunnen ontstaan. Daarom beginnen we iedere cursusavond met een heerlijke maaltijd.

Aan het eind van de cursus zijn de basisprincipes van het christelijk geloof aan de orde gekomen en heb jij, als het goed is, al je vragen kunnen stellen.

De Alpha-cursus in Tiel is een samenwerking tussen de Evangelische Zendingsgemeente De Ark, de Evangelische gemeente De Hoeksteen, de Gereformeerde kerk Magnificat, de Protestantse kerk Tiel / Wadenoijen en de Volle Evangeliegemeente Rehoboth.

Website: https://alphatiel.nl